Qirinjtë e dritës së çajit diellor

 

Prodhues dhe furnizues i qirinjve të lehta Soalr Tea

 
Qirinj të ndezur çaji diellormerrni energji nga rrezet e diellit dhe një bateri siguron energji të ruajtur në LED.Është i pafund, dhe nuk ka flakë dhe dyll.I sigurt, miqësor me mjedisin dhe kurseni para!
 
Kontaktoni tuajinprodhuesi i dritës së çajit diellor at sales@zhongxinlighting.comtani për të marrë një çmim konkurrues me shumicë!