Përmbledhje e kompanisë

PËRMBLEDHJE E KOMPANISË

Lloji i biznesit
Prodhuesi, Kompania Tregtare
Vendi / Rajoni
Guangdong, Kinë
Produktet kryesore Totali i Punonjësve
11-50 persona
Të ardhurat totale vjetore
5 milion dollarë - 10 milion dollarë
Viti i themelimit
2009
Certifikatat (2) Certifikatat e produkteve (3)

KAPACITETI PRODUKTIVE

Informacioni i fabrikës

Madhësia e fabrikës
5000-10000 metra katrorë
Vendi/Rajoni i fabrikës
FSHATI DA ER, QYTETI XIAOJINKOU, DISTRICT HUICHENG, QYTETI HUIZHOU, PROVINCA GUANGDONG, KINA 516023
Nr. i linjave të prodhimit
Mbi 10
Prodhimi me kontratë
Ofrohet Shërbimi i Dizajnit, Ofrohet Etiketa e Blerësit
Vlera Vjetore e Prodhimit
10 milion dollarë - 50 milion dollarë

KAPACITETI R&D

Certifikimi i prodhimit

Foto
Emri i certifikimit
Lëshuar nga
Fushëveprimi i biznesit
Data e disponueshme
Verifikuar
CE
SGS
Dritat dekorative solare
2018-12-04 ~
-
UL
UL
Drita dekorative me varg
2009-09-03 ~
-
CE
Intertek
CE
2019-10-24 ~
-

Certifikimin

Foto
Emri i certifikimit
Lëshuar nga
Fushëveprimi i biznesit
Data e disponueshme
Verifikuar
SMETA
Sedex
Standardet e Punës Shëndeti dhe Siguria
2019-04-14 ~
-
SKANI
BV
C-TPAT
2019-07-10 ~
-

AFTËSI TREGTARE

Aftësia tregtare

Numri i punonjësve në Departamentin e Tregtisë
6-10 persona
Koha mesatare e drejtimit
45
Të ardhurat totale vjetore
5 milion dollarë - 10 milion dollarë

Kushtet e biznesit

Kushtet e pranuara të dorëzimit
FOB, EXW
Valuta e pranuar e pagesës
USD
Lloji i pagesës së pranuar
T/T, L/C, D/PD/A
Porti më i afërt
YANTIAN

Ndërveprimi me blerësin

Shkalla e përgjigjeve
83.33%
Koha e përgjigjes
≤5 orë
Performanca e kuotimit
21

Historia e Transaksioneve

Transaksionet
8
Shuma totale
50,000+