Certifikatat

Kualifikimet tona

E orientuar nga tregu, mbi 10 vjet përvojë në industrinë e ndriçimit nga anëtarët kryesorë të departamentit të zhvillimit të produktit, kontrollit të cilësisë dhe prodhimit;
Investimi i vazhdueshëm dhe përmirësimi në zhvillimin e produktit me Planin Vjetor;
Çmimi konkurrues me shërbim të qëndrueshëm dhe të besueshëm, përvojë në shërbimin e shitësit dhe importuesit në tregun botëror nga ekipi i shitjeve;
Dërgesë në kohë dhe cilësi, kthim prapa produktit dhe të jetë përgjegjës edhe pas dërgesës;
Auditimi i fabrikës BSCI, SMETA, WCA.

https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/