Сертификати

Нашите квалификации

Пазарно ориентиран, повеќе од 10 години искуство во индустријата за осветлување од клучните членови на одделот за развој на производи, контрола на квалитет и производство;
Континуирано инвестирање и подобрување во развојот на производи со Годишен план;
Конкурентна цена со доследна и доверлива услуга, искуство со услуги на трговците на мало и увозници на светскиот пазар од страна на продажниот тим;
Навремена и квалитетна испорака, одложување на производот и да бидете одговорни дури и по пратката;
Фабричка ревизија на BSCI, SMETA, WCA.

https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/