Tregtia Botërore

 • 2020, çfarë ndodhi me këtë botë?

  2020, çfarë ndodhi me këtë botë?Më 1 dhjetor 2019, COVID-19 u shfaq për herë të parë në Wuhan të Kinës dhe një shpërthim në shkallë të gjerë ndodhi në mbarë botën në një periudhë të shkurtër kohore.Miliona njerëz vdiqën dhe kjo fatkeqësi ende po përhapet.Më 12 janar 2020, një vullkan shpërtheu në Filipine dhe m...
  Lexo më shumë
 • First Quarter performance of international retail enterprises in 2020

  Performanca e tremujorit të parë të ndërmarrjeve ndërkombëtare me pakicë në 2020

  Walmart Inc. raportoi rezultatet për tremujorin e parë të vitit fiskal 2020, i cili përfundoi më 30 prill. Të ardhurat arritën në 134,622 miliardë dollarë, 8,6% më shumë nga 123,925 miliardë dollarë një vit më parë.Shitjet neto ishin 133.672 miliardë dollarë, me rritje 8.7% nga viti në vit.Midis tyre, shitjet NET të Wal-Mart në Shtetet e Bashkuara...
  Lexo më shumë
 • The World’sdop 100 B2B Platforms- Decorative String Lights Supply

  World'sdop 100 Platforma B2B- Furnizimi me drita dekorative me vargje

  1. https://www.alibaba.com Tregtia globale e importit dhe eksportit 2. Zhongxin Lighting.com Platforma globale tregtare falas B2B 3. https://www.made-in-china.com Drejtoria e Tregtisë së Produkteve në Kinë, Import dhe Eksport Tregti 4. https://www.globalsources.com Platforma globale e tregtimit B2B 5. htt...
  Lexo më shumë