Sa kohë zgjat një dritë çaji LED?

A keni menduar ndonjëherë të keni një qiri që nuk do të shuhet kurrë?A keni menduar ndonjëherë të keni një qiri që mund të digjet gjatë gjithë kohës pa zjarr?A keni menduar ndonjëherë se do të ketë një qiri që mund të digjet kudo pa asnjë rrezik?Unë jam një qiri i tillë, i cili është projektuar, zhvilluar dhe prodhuar nga Zhongxin, aprodhuesi i dritave të kopshtitdhefurnizues i dritave dekorativei specializuar në dritat dekorative.

Sa zgjat drita LED e çajit?

Një cilësidritë çaji diellorzgjat më shumë se 50000 orë dhe jep 8 deri në 10 orë rezervë çdo ditë.

Sa kohë zgjasin LED në qirinjtë Tea Light?

LED me jetëgjatësi në aqirinj pa flakëdo të ketë një jetëgjatësi mesatarerreth 100,000 orë.

Përveç kësaj, sa kohë zgjasin bateritë LED Tea Light?

Bateria e ringarkueshme Ni-MH, e cila përmbante drita diellore e çajit, zakonisht i duhen rreth 8-10 orë për të ngarkuar plotësisht nën rrezet e diellit direkte gjatë ditës dhe jep mbi 8 orë kthim gjatë natës.

Unë jam një qiri LED diellor.Mundësuar nga bateria e rikarikueshme.Nuk ka nevojë të ndizet me shkrepëse.Thjesht më vendos në diell gjatë ditës dhe unë mund të ruaj energji.Kur të doni ta përdorni, unë mund të ndizet.Bateria mund të funksionojë deri në 8-10 orë pas ngarkimit të plotë.

Përveç kësaj, megjithëse jam një dritë LED, dukem si një qiri i vërtetë dylli, realisht gjeneroj efekt dridhje për të simuluar qirinjtë që digjen, thjesht jodylli që shkrihet ose pikon, pa tym apo flakë.Në të njëjtën kohë, sado e fortë të jetë era, nuk do të dal.Prandaj, nëse bie erë apo shi, mund të më çoni nëndriçimi i jashtëm.

Përveç kësaj, edhe nëse shkoni në kamping në periferi, mund të më merrni me vete.Unë nuk kam flakë tradicionale.Unë kurrë nuk do të sjell zjarr në pyll dhe nuk kam asnjë rrezik të mundshëm për sigurinë.Në të njëjtën kohë, jam i vogël dhe i lëvizshëm dhe nuk kam nevojë të karikoj.Ju vetëm duhet të më vendosni në një vend me diell gjatë ditës dhe unë mund t'ju shërbej gjatë natës.

Ose, nëse doni të kaloni një darkë me qirinj me të dashurin tuaj, por ndezja e një qirije ka frikë nga rreziqet e zjarrit dhe telashet që do të kontaminojnë rrobat, dyshemenë, mobiljet, batanijen, lëkurën dhe mjedisin tuaj.Mendo për mua.Mund të më vendosni mua dhe miqtë e mi në mes të tryezës tuaj, atëherë ne mund të krijojmë një atmosferë romantike për ju.Çfarë prisni për një gjë kaq miqësore me mjedisin, të sigurt dhe të lehtë për t'u përdorur?

Ndriçimi ZhongxinSolar Tea Light, guaska e produktit është bërë nga plastika e re inxhinierike ABS, e bukur dhe miqësore me mjedisin, mund të zëvendësojë plotësisht qirinjtë e zakonshëm.Mundësohet nga bateritë e rikarikueshme, të miratuara me dizajnin e ri elektronik IC, dhe LED që kursen energji përdoret si burim drite për të simuluar mënyrën e ndezjes së qirinjve tradicionalë.Efekti është shumë realist!Nuk ka kufizime në mjedisin e përdorimit.Mund të përdoret normalisht pa asnjë problem, qoftë brenda apo jashtë, me erë dhe shi;Meqenëse është një flakë e simuluar, ajo nuk ka flakë në kuptimin tradicional, nuk ka rrezik zjarri dhe rrezik potencial sigurie nga djegia e duarve të fëmijëve dhe nuk do të kontaminojë rrobat, dyshemenë, mobiljet, batanijet, lëkurën dhe mjedisin tuaj.Mund të quhet një produkt i vërtetë i mbrojtjes dhe sigurisë së mjedisit të gjelbër.

Postimi popullor


Koha e postimit: Nëntor-17-2021