Kako rade kišobran svjetla za dvorište?

Ponovo otkrijte ljepotu svoje bašte kada padne noć.OvoPatio Umbrella Lightbesprijekorno radi s većinom tržišnih kišobrana od 9 stopa kako bi stvorio šarm dobrodošlice.

Možete pričvrstiti svjetla na stub za kišobran.Sa mekim, toplim sjajem, ovoLED kišobran svjetladodajte romantičnu notu vašoj bašti na otvorenom.

Ključne karakteristike

Napaja se pomoću 4 AA 1.5V baterije (nisu uključene).

Instalira se brzo
(1) Pritisnite dugme za brzo otpuštanje da odvojite svetlo.
(2) Postavite svjetlo oko stuba i ponovo spojite svjetlo.Ovokišobran svjetlomože stati na stub kišobrana oko 28-45 mm prečnika.

Udoban i magični sjaj - Dizajnirana sa 12 G40 LED staklenih sijalica, svaka žarulja uključuje 3 toplo bijele LED diode koje štede energiju (ukupno 36 LED dioda), životni vijek LED svjetla je više od 50.000 sati, toplo udoban i ekološki prihvatljiv, baci meku, topli sjaj u 360° na vanjskim prostorima za zabavu iz vašeg suncobrana.

Funkcija tajmera - automatski se pali 6 sati, zatim 18 sati isključena u svakih 24 sata

Funkcija zatamnjivanja - Svjetlina podesiva za različite svrhe osvjetljenja.

Praktični daljinski upravljač -Koristite priloženi daljinski upravljač, odaberite funkciju TIMER ili podesite svjetlinu za svoju svrhu od maksimalnog dometa od 21 stopu.Daljinski upravljač radi sa 1xCR2032 dugmetom baterijom (uključeno).Prije prve upotrebe uklonite plastični izolacijski jezičak.
Svjetla će prema zadanim postavkama na posljednju svjetlinu kada isključite i ponovo uključite svjetla putem daljinskog upravljača.Ako želite ponovo da podesite nivo osvetljenosti svetla, pritisnite tastere (+)/(-) na daljinskom.

Bežična i jednostavna za instalaciju - kišobranska svjetla za dvorište dolaze s 2 panela sa 6 Edison sijalica u svakoj ploči, lako će osvijetliti područje ispod i oko vašeg suncobrana.Nisu potrebni alati, žice ili električni izvori.Pogodan za nošenje i upotrebu;ugrađena struktura stezaljki lako će stati na vaš štap za kišobran.

Essential Lighting Decor - Dimenzija 10 inča, ovo svjetlo za kišobran kompatibilno je s većinom suncobrana za dvorište od 9 stopa za stvaranje opuštajućeg odmora na otvorenom.

Patio Umbrella Light
Patio Umbrella Light
Patio Umbrella Light
umbrella light

Specifikacije za ovo LED kišobransko svjetlo:

Dimenzija: Φ10"

Boja kućišta: tamno smeđa

Tip žarulje: G40 Led plastična sijalica (3 LED diode unutra)

LED boja: Topla bijela

Broj sijalica: 12kom

Baterija: 4 x AA(1.5V) baterije (nisu uključene)

Potporni stup za kišobran dia.1,125 - 1,75 inča.

Želi naučiti višeZHONGXINpatio Umbrella Light?


Vrijeme objave: 12.11.2021